Un bebeluș a fost găsit mort pe o plajă din Eforie Nord. „Era într-un săculeț menajer închis”, a spus bărbatul care l-a găsit

Date:

Cloud Hosting

Descoperire macabră pe o plajă din Eforie Nord. Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-un sac

Bebelușul a fost descoperit de un bărbat care făcea plajă împreună cu soția lui, între pietre. Când s-a apropiat atunci a realizat că în interior este un nou-născut. Atunci a pus până pe telefon și a anunțat oamenii de pe plajă, a declart bărbatul conform Ziua de Constanța.

Bărbatul a spus că acest eveniment l-a marcat pe viață și că nu înțelege cine ar fi putut să face acest gest inuman.

„Eu am găsit și am anuntaț oamenii de aici, de la plajă. Am zis că nu îmi vine să cred ce am găsit. M-am uitat mai bine, era într-un săculeț menajer închis. Sunt în concediu cu soția, câteva zile. L-am văzut în jur de ora 9.00 dimineața”, a spus bărbatul, potrivit imaginilor video publicate de Ziua de Constanța.

În jurul orei 09.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, a anunțat, în această dimineață, Poliția Constanța.

Ulterior, polițiștii au confirmat că „este vorba de un cadavru de sex bărbătesc”.

„La data de 17 septembrie în jurul orei 09.20 polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Polițiștii deplasați la fața locului au sesizat faptul că cele constatate se confirmă. În cauză, s-a stabilit că este vorba de un de un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean Constanţa, agent șef adjunct de poliţie Olimpia Ceară.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Sursă foto: Unsplash.comRăspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare