VIDEO ȘOCANT! Un bărbat cu un copil de două luni în brațe este atacat de o haită de câini pe plajă în Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

În urma publicării articolului despre femeia atacată de câini în apropierea Spitalului Județean Constanța, un cititor al publicației Știrile Media ne-a trimis un filmuleț șocant în care se vede cum a fost atacat de o altă haită de maidanezi când se afla pe plajă, pentru a face fotografii.

Și mai îngrijorător este faptul că bărbatul își ținea copilul de două luni, într-un marsupiu, în față, atunci când câinii au sărit pe el.

Bărbatul a încercat să se apere, cu trepiedul camerei de fotografiat, în timp ce câinii îl înconjuraseră și deveniseră extrem de amenințători.

Pe rețelele de socializare, oamenii critică pasivitatea administrației locale din Constanța, susținând că nimeni nu ridică un deget pentru rezolvarea situației câinilor fără stăpân din oraș.

Cei care sunt atacați, sunt sfătuiți să depună sesizări către autoritățile locale pentru a se lua măsuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare