Constanța: Trafic limitat pe o singură bandă în zona Casa de Cultură

Date:

Cloud Hosting

În Constanța continuă asfaltările între Gara CFR şi staţiunea Mamaia, cu echipele de muncitori și utilajele active pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în special pe segmentul de drum între străzile I.G. Duca şi Bucureşti, în direcţia staţiunii Mamaia, arată Primăria Constanța.

Pentru a asigura o desfășurare sigură a acestor lucrări, traficul a fost limitat pe acest segment, cu o singură bandă disponibilă pentru fiecare sens de mers.

În plus, se lucrează la amenajarea trotuarelor pe segmentul de drum între bulevardul Ferdinand şi strada Theodor Burada. După ce rețelele de utilități au fost instalate subteran, terenul a fost compactat, iar în curând se vor instala pavelele și bordurile, pregătind terenul pentru asfaltare.

Primăria face apel repetat către șoferi să fie conștienți de regulile de circulație și semnalele rutiere, și să fie precauți în zona în care se desfășoară lucrările.

foto: Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare

Constanța: Femeie înjunghiată într-o parcare. Agresorul este soțul ei

O femeie a fost rănită și dusă la spital...

29 Septembrie – Ziua Mondială a Inimii

În țara noastră, la fiecare 30 de minute un...

Statistică îngrijorătoare: Cei mai mulți români mor de inimă

Bolile de inimă sunt responsabile pentru jumătate din decesele...

Mai mulți parlamentari atacă noile măsuri fiscale la Curtea Constituțională

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat...