Președintele României i-a decorat pe pompierii răniți la Crevedia

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Miercuri, 13 septembrie, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, președintele Klaus Iohannis a acordat decorații unui număr de pompieri care au fost răniți în exploziile survenite în Crevedia.

Conform informațiilor furnizate de Administrația Prezidențială, președintele a acordat aceste onoruri ca un semn de „recunoaștere pentru curajul, dedicarea și spiritul de sacrificiu demonstrat pe 26 august 2023 în Crevedia, unde au fost răniți în timpul operațiunilor de stingere a incendiilor, de evacuare a locuitorilor, de căutare, salvare și evacuare a victimelor”:

  • Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, a fost acordat colonelului Dumitrescu Alexandru Dan-Petrișor, colonelului Hantăr Neculai Alfred-George, căpitanului Visarion Bogdan Cătălin-Nicolae și sublocotenentului Popescu Pompiliu-Ion Radu-Adrian.
  • Medalia „Bărbăție și Credință” Clasa a III-a, cu însemn pentru militari, a fost acordată plutonierului adjutant șef Boștinaru Constantin Stelian, plutonierilor adjutanți Buneci Ion Adelin-Spiridon, Oprea Marian Victoraș și Nițeanu Gheorghe Constantin-Aurel, plutonierilor majori Oprea Silviu Ionuț-Florin, Baciu Nicolai Constantin și Ștefan Ion Nicolae-Bogdan și plutonierului Socol Grațian Radu-Grațian-Andrei.
  • De asemenea, cu ocazia Zilei Pompierilor Români, președintele a acordat Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” din județul Bihor, Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” din județul Brașov, Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” din județul Mureș și Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” din județul Suceava. Acestea au fost acordate ca un semn de „recunoaștere pentru curajul, dedicarea și spiritul de sacrificiu arătate în îndeplinirea misiunilor de protejare a vieții, proprietăților și mediului împotriva dezastrelor și incendiilor, precum și în implementarea măsurilor de protecție civilă”.
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

A crescut numărul maşinilor furate descoperite în primele 6 luni: 167 de autovehicule

Au fost descoperite mai multe mașini furate față de...

(Foto/Video) Suceava: Incendiu la o școală din satul Herla. Sunt degajări mari de fum și flăcări violente

Incendiul a izbucnit la acoperișul școlii Un incendiu a izbucnit,...

Se întrerupe curentul electric! VEZI dacă ești afectat

Mai mulți constănțeni vor rămâne fără curent electric Reţele Electrice...

Ce spune IPJ Constanța despre condițiile de muncă ale polițiștilor care se află la festivalul „Beach, Please!”

Polițiștii primesc apă! În cadrul festivalului, toți polițiștii prezenți...