Primăria a demarat procedurile administrative pentru ridicarea unui nou spital în Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Primăria municipiului Constanța informează publicul că a depus o cerere pentru obținerea acordului de mediu pentru proiectul „Policlinică Municipală Specializată în Cardiologie și Oncologie Constanța – Spital Nou, inclusiv Organizarea de Șantier”.

Acest proiect este planificat să fie amplasat pe Bd. Aurel Vlaicu, în spatele Dacia Service – lot 2, în municipiul Constanța, județul Constanța.

Detaliile referitoare la proiectul propus pot fi revizuite la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, situat pe strada Unirii nr. 23, precum și la sediul Primăriei municipiului Constanța, pe Bdul Tomis, nr. 51, de luni până vineri, între orele 09.00-13.00.

Comentariile și observațiile publicului sunt primite zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului din Constanța.

foto: unsplash

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Premierul Marcel Ciolacu: „Sunt angajați care protestează că muncesc prea mult pentru 1.000 și ceva de euro pe lună”

Premierul a anunțat că majorările salariale pentru unele categorii...

Polițiștii caută o minoră de 14 ani, care a dispărut miercuri

Polițiștii au fost anunțați despre dispariția adolescentei miercuri, în...

(FOTO şi VIDEO) Pompierii din Tulcea au intervenit la o maşină care a luat foc!

Pompierii au reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea...