Cum se laudă primarul Chițac cu realizările altora: „A mai rămas puțin și ÎL REDĂM COMUNITĂȚII”. Este vorba despre Cazinoul Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Bucuros nevoie mare, primarul Constanței, Vergil Chițac, dă cu bâta în baltă pe pagina sa de Facebook, cu o postarea despre Cazinoul Constanța, preluată apoi și de pagina oficială a primăriei.

Chițac scrie că lucrările de la Cazinoul Constanța, care ar fi trebuit să se cam termine anul acesta, sunt finalizate în proporție de 80%.

Dar, un alt lucru sare în ochi din postarea edilului:

„După o așteptare nemeritată, de zeci de ani, a mai rămas puțin și îl redăm comunității. Cazinoul este gata în proporție de 80% și arată impecabil. În sfârșit, se întâmplă. Cum vi se pare?”

Cuvintele „îl redăm comunității” sunt cel puțin ipocrite, în condițiile în care clădirea emblematică a Constanței, chiar dacă se află în administrarea primăriei, este renovat din banii Guvernului României, prin Compania Națională de Investiții.

Singura „realizare” a municipalității este acordarea avizelor, un lucru absolut normal pentru orice fel de astfel de lucrare.

Este ca în bancul cu șoricelul și elefantul: „tropăim, tropăim”.

Păi tropăim, domnule primar, prin cel mai poluat oraș al Uniunii Europene, unde se fac lucrări ce frizează absurdul, mașinile se prăbușesc în gropi săpate și nesemnalizate, poliția locală face haiducie cu cetățenii, iar dumneata în loc să dai ochii cu constănțenii te ascunzi după câte o frază penibilă publicată pe Facebook.

Atunci când s-a luat decizia de renovare a Cazinoului, domnul Chițac era doar aspirant la postul de primar al Constanței. Lucrările au început în 2020, anul când susnumitul era uns primar, numai că acest lucru se întâmpla cu vreo 9 luni înainte de alegeri.

Așadar, „îl redăm comunității” este doar o grețoasă laudă de sine cu lucruri făcute de alții.

Constănțenii ceva mai informați nu au ezitat să îi reamintească primarului cum stau lucrurile:

„Noroc ca primaria n-are niciun merit ca altfel s-ar fi demolat si s-ar fi construit un Profi”

„Să folosiți persoana I doar cand vorbiți despre veșnicele șantiere din oraș, despre lipsa apei calde și a căldurii, despre sensurile unice fără sens, locurile de parcare pentru care am ajuns să ne batem, despre spitalul de infecțioase rămas ca vai de mama lui etc”

„Mai e puțin și Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, dă în folosință Cazinoul. Lăudați-vă cu realizările mandatului Dvs la primărie, nu cu ale altora”

„Bai omule esti nebun? Doar nu vrei să spui că ai vreun merit în toata treaba.”

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Alertă în județul Constanța. Patru copii au dispărut de acasă. A fost emis RO-Alert

Cei patru copii au plecat de acasă de 3...

Peste 25.000 de țigarete nedeclarate, descoperite în bagajele de cală ale unei femei pe Aeroportul Otopeni

Femeia venise din Istanbul Autoritățile de frontieră din cadrul Aeroportului...

Transporturi agabaritice pe rutele Agigea-Siret și Agigea-Albița

Transporturile va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate...

MApN: „Aceste așa-zise <<informații>> nu au niciun fundament real”

Anunțul MApN a fost făcut pe Facebook Ministerul Apărării Naționale (MApN)...