Lansarea peliculei cinematografice „Unde ești, Adame?” la Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Filmul „Unde ești, Adame?” va fi lansat marți, 19 septembrie 2023, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Evenimentul se va desfășura în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și este organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, în parteneriat cu Radio Dobrogea, Asociația Studenților Creștini-Ortodocși Români, filiala Constanța (ASCOR) și Asociația Tinerilor Ortodocși Misionari din Constanța (ATOM).

Filmul documentar „Unde ești, Adame?” surprinde viața monahală a călugărilor de la Mănăstirea Dohiariu, din Sfântul Munte Athos, și ultimele zile de viață ale starețului Grigorie. Totodată, spectatorii vor asista la un moment artistic susținut de către Corala bărbătească „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului și va fi organizată o colectă caritabilă. Banii donați vor fi folosiți pentru combaterea abandonului școlar, sprijinind copiii din mediile defavorizate, și pentru a ajuta o persoană cu paralizie severă.

Pelicula cinematografică este realizată de către Alexandru Zaporoschenko și Alexandru Pliska. A participat la festivaluri internaționale precum: FIF Tallinn, FIF Krakow, Window to Europe și a câștigat Grand Prix la festivalurile de film „Pokrov” (Rusia) și „Zaječar” (Serbia).

Regizorul Alexandru Pliska va fi prezent în sală și va prezenta creația cinematografică.

Accesul se va face începând cu ora 17.00, în limita celor 700 de locuri. Nu se fac rezervări.

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului, instituției care a transmis informarea ori persoanelor (fizice/juridice) care au contribuit la realizarea lui, prin acordarea de informații, declarații, documente justificative etc.

Din acest motiv, publicația Stirilemedia.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și detaliile publicate de autori, cu atât mai mult a celor ce au mențiunea DIN SURSE. Acestea reprezintă informații furnizate de terțe persoane, incluisv sub protecția anonimatului (la solicitarea lor).

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice și conține informații care nu sunt denaturate, cu excepția articolelor de tip pamflet în care se face această precizare. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa) este interzisă. Atenție! La articolele DIN SURSE, pentru exploatarea conținutului este obligatorie citarea sursei de 3 ori pe parcursul scrierii, cu link către publicația ȘtirileMedia.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false, motiv pentru care vă încurajăm să comentați folosind un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Prinşi în timp ce pescuiau ilegal! 3 bărbaţi s-au ales cu dosar penal

Au fost confiscate 27 de kilograme de peşte La data...

Constanța, sub avertizare de cod galben de vânt!

Vremea este rece la malul mării Atenționarea emisă de meteorologi...

Tulcea: Accident rutier între un autoturism şi o căruţă

4 persoane au fost rănite La data de 16...