Dacian Cioloș, acuzații la adresa premierului: „Marcel Ciolacu face iluzionism, nu guvernare”

Date:

Cloud Hosting

Europarlamentarul Dacian Cioloș critică prestația premierului Marcel Ciolacu și pachetul său de măsuri fiscale, afirmând că acesta practică „magie, nu guvernare”.

„Marcel Ciolacu practică magie, nu conduce guvernul. La finalul anului trecut a declarat, și citez: ‘În 2023 nu se va crește nicio taxă’. Ulterior, când a semnalat deficitul bugetar creat de ministrul PSD al Finanțelor, premierul Ciolacu a negat cu nonșalanță existența acestui deficit. Astăzi, a trimis în Parlament ‘pachetul de măsuri fiscale’, numit astfel doar pentru a masca adevărata denumire a ‘legii care crește taxele'”, a postat fostul premier pe Facebook.

Conform eurodeputatului REPER, „acțiunile liderului PSD reprezintă o soluție de compromis menită să-l mențină în funcție până la alegerile de anul viitor”.

„Marcel Ciolacu evită, la fel ca și predecesorii săi, soluțiile de durată: digitalizarea ANAF, colectarea mai eficientă a TVA și a impozitelor, eliminarea paraziților de partid care drenază resursele statului, investiții care să genereze mai multe venituri din aceleași impozite, stimularea micilor antreprenori și reforma administrativă”, a argumentat Dacian Cioloș.

foto: unsplash

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare

29 Septembrie – Ziua Mondială a Inimii

În țara noastră, la fiecare 30 de minute un...

Statistică îngrijorătoare: Cei mai mulți români mor de inimă

Bolile de inimă sunt responsabile pentru jumătate din decesele...

Mai mulți parlamentari atacă noile măsuri fiscale la Curtea Constituțională

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat...

VIDEO – Un tată și cei șase fii ai săi au organizat o adevărată Cosa Nostra în 3 județe. Cămătărie, șantaj, trafic de minori...

https://www.youtube.com/watch?v=BOhLZrlJzzU Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție din cadrul DCCO...