Rompetrol lansează alături de ARIR primul NFT de tip artă digitală

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Rompetrol (KMG International) și Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR) anunță lansarea primelor Non-Fungible Token (NFT) din piața de capital românească sub forma de artă digitală, pentru a marca împlinirea a cinci ani de la înființarea Asociației ca promotor al celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii.

Acționarii și investitorii pot participa la tombola dedicată până la 20 noiembrie la www.ir-romania.ro/NFT pentru a câștiga un NFT ARIR Rompetrol și participa la GALA din 23 noiembrie alături de reprezentanții companiilor listate.

Grupul Rompetrol deține două companii listate la Bursa de Valori București, membre ARIR – Rompetrol Rafinare SA (RRC) și Rompetrol Well Services SA (PTR).

Rompetrol Rafinare operează cele două rafinării ale Grupului – Petromidia, din Năvodari, alături de singura divizie de petrochimie din țară, și rafinăria Vega, din Ploiești. RRC acoperă 44,6% din capacitatea de rafinare a României, este cel mai mare exportator de produse petroliere al țării și un important contribuabil la bugetul de stat, cu peste 1.5 miliarde USD taxe platite anual. (https://rompetrol-rafinare.kmginternational.com/rompetrol-rafinare)

Rompetrol Well Services activează de peste 70 de ani oferind servicii specializate pentru sonde de ţiţei şi gaze naturale. În ultimii ani, compania a furnizat serviciile sale pentru peste 40 de companii petroliere și contractori de foraj din România, Europa de Est, Kazahstan, Iraq, Iordania și Turcia. (https://rompetrol-rafinare.kmginternational.com/rompetrol-rafinare)

Pentru Rompetrol, NFT-ul de tip artă digitală a fost realizat de Adrian Alexandru Gheorghe, ce activează sub numele de archaag în diverse medii de exprimare. Acesta are o experiență de opt ani în arhitectură și design în proiecte de anvergură la nivel național și de peste doi ani activează și în domeniul artei digitale. Arta digitală concepută de acesta reprezintă o stație de alimentare în spațiu, modelată 3D din componente originale, care îmbină inovația și sustenabilitatea.

„Ne-am propus o celebrare inedită în acest an, cu ocazia aniversării de 5 ani a ARIR. Astfel, am salutat deschiderea Rompetrol de a adopta noi tehnologii și de a utiliza NFT-urile pentru un proiect de comunicare cu investitorii. Credem că odată listată, orice companie are ca obiectiv creșterea, dezvoltarea și inovarea, utilizând înalte standarde de transparență. Susținem performanța companiilor listate prin proiecte concrete dedicate lor, membrilor noștri.”, a declarat Daniela Șerban, președinte și Co-fondator ARIR

NFT-ul ARIR Rompetrol este realizat în parteneriat cu Webit Labs, o companie activă în domeniul blockchain.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Patru medalii pentru România la Campionatul Mondial de Juniori 2023

Încă o dată, pe cele mai înalte culmi ale...

Clădirea Teatrului Stela Popescu va fi consolidată seismic cu fonduri nerambursabile

Clădirea Teatrului Stela Popescu din strada Batiștei, nr. 14...

Elena Zaharia a jucat pentru titlul suprem în finala probei de U19 simplu feminin, la Campionatul Mondial de Juniori 2023

Elena Zaharia este vicecampioană mondială! A doua sportivă a...

Regista adaugă Semnătura Electronică Calificată pe lista beneficiilor digitale oferite cetățenilor

Regista inovează în digitalizarea relației dintre cetățeni și instituțiile...