Numărul morților din tragedia de pe A1 a ajuns la 5. Implicate 2 autoturisme și 2 TIR-uri

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Un accident tragic în care au murit 5 persoane a avut loc marți, 19 septembrie, implicând două camioane și două autoturisme, pe autostrada A1, în direcția Pitești-București, la kilometrul 17, în apropiere de localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

În urma operațiunilor de descarcerare, s-au descoperit cinci victime decedate în mașina prinsă între cele două camioane, conform declarațiilor Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF). Celelalte victime au fost evacuate cu elicopterul și transportate la Spitalul Floreasca.

Accidentul a provocat blocarea traficului, iar vehiulele au fost redirecționate către Capitală de la kilometrul 23, spre Bolintin Deal. ISUBIF a raportat că autoturismul prins între cele două camioane a fost grav avariat.

„Șoferul camionului galben a fost găsit și descarcerat recent, fiind conștient. Șoferul camionului gri a fost de asemenea găsit, fără a avea probleme medicale”, a precizat sursa citată.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a confirmat că marți dimineața, patru vehicule, inclusiv două camioane, au fost implicate într-un accident de tipul coliziune față-spate pe autostrada A1, în direcția Pitești-București, la kilometrul 17, în apropiere de localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Traficul a fost oprit și redirecționat către Capitală de la kilometrul 23, spre Bolintin Deal. ISUBIF a menționat că un vehicul este prins între cele două camioane, fiind foarte deteriorat, iar numărul de persoane încarcerate în interior nu putea fi determinat. În cel de-al doilea autoturism se afla o persoană încarcerată.

„Șoferul camionului galben a fost găsit și descarcerat recent, fiind conștient. Șoferul camionului gri a fost de asemenea găsit, fără a avea probleme medicale”, a precizat sursa citată.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Universitatea „Ovidius” din Constanța: Eveniment de promovare a transformării digitale în educație, prin CiTyINNOHub

Eveniment dedicat transformării digitale în educație Centrul European de Inovare...

Constanța: Măsuri pentru cei care vor susține proba scrisă! Unde vor da candidații examenul de titularizare

Au fost stabilite centrele de examen pentru candidații care...

Servicii gratuite de recuperare medicală la Constanța

Serviciile pot fi accesate în baza biletului de trimitere În...

Programul de furnizare a apei în localitatea Movilița! VEZI când o să ai apă la robinet

S-a înregistrat o scădere a debitului de apă de...