Numărul morților din tragedia de pe A1 a ajuns la 5. Implicate 2 autoturisme și 2 TIR-uri

Date:

Cloud Hosting

Un accident tragic în care au murit 5 persoane a avut loc marți, 19 septembrie, implicând două camioane și două autoturisme, pe autostrada A1, în direcția Pitești-București, la kilometrul 17, în apropiere de localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

În urma operațiunilor de descarcerare, s-au descoperit cinci victime decedate în mașina prinsă între cele două camioane, conform declarațiilor Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF). Celelalte victime au fost evacuate cu elicopterul și transportate la Spitalul Floreasca.

Accidentul a provocat blocarea traficului, iar vehiulele au fost redirecționate către Capitală de la kilometrul 23, spre Bolintin Deal. ISUBIF a raportat că autoturismul prins între cele două camioane a fost grav avariat.

„Șoferul camionului galben a fost găsit și descarcerat recent, fiind conștient. Șoferul camionului gri a fost de asemenea găsit, fără a avea probleme medicale”, a precizat sursa citată.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a confirmat că marți dimineața, patru vehicule, inclusiv două camioane, au fost implicate într-un accident de tipul coliziune față-spate pe autostrada A1, în direcția Pitești-București, la kilometrul 17, în apropiere de localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Traficul a fost oprit și redirecționat către Capitală de la kilometrul 23, spre Bolintin Deal. ISUBIF a menționat că un vehicul este prins între cele două camioane, fiind foarte deteriorat, iar numărul de persoane încarcerate în interior nu putea fi determinat. În cel de-al doilea autoturism se afla o persoană încarcerată.

„Șoferul camionului galben a fost găsit și descarcerat recent, fiind conștient. Șoferul camionului gri a fost de asemenea găsit, fără a avea probleme medicale”, a precizat sursa citată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare

Statistică îngrijorătoare: Cei mai mulți români mor de inimă

Bolile de inimă sunt responsabile pentru jumătate din decesele...

Mai mulți parlamentari atacă noile măsuri fiscale la Curtea Constituțională

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat...

VIDEO – Un tată și cei șase fii ai săi au organizat o adevărată Cosa Nostra în 3 județe. Cămătărie, șantaj, trafic de minori...

https://www.youtube.com/watch?v=BOhLZrlJzzU Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție din cadrul DCCO...