Polițiștii fac percheziții într-un dosar de evaziune fiscală! Prejudiciu de 5.000.000 de lei

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Polițiștii vor pune în aplicate nouă mandate de aducere

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează luni nouă percheziții domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală. Cercetările sunt coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

„Activitățile vizează sediile și punctele de lucru ale unor societăți, precum și locuințele persoanelor fizice, care ar fi implicate într-un mecanism infracțional operaționalizat în domeniul comercializării de articole sanitare, prin comiterea de infracțiuni de evaziune fiscală, astfel eludând plățile către bugetul de stat, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 5.000.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Pentru recuperarea acestuia, urmează a fi aplicate măsuri asigurătorii.

După finalizarea descinferilor vor fi puse în aplicare mandate de aducere pe numele a două persoane cercetate, pentru a fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, în vederea audierii.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile operative beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al Inspectoratului General al Poliției Române.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...