Premierul Marcel Ciolacu, în contextul discuţiilor despre livrarea sistemului „Patriot” Ucrainei: „Mă bucură reacţia Moscovei! Înseamnă că noi contăm”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Premierul a declarat că decizia finală va fi luată în CSAT

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi seară, la Digi 24, că pentru moment nu s-a luat nicio decizie în ceea ce priveşte livrarea unui sistem „Patriot” Ucrainei de către ţara noastră. Şeful Executivului a mai spus că îl „bucură reacţia Moscovei”, care a transmis o ameninţare voalată către ţara noastră în acest context.

„Rusia nu va ataca România”

„Am văzut reacția Moscovei. Să fim corecți, noi avem de a face cu un agresor și cu un dictator. Am văzut reacția Moscovei, undeva așa, transmis voalat, o amenințare către România.

Cu alte cuvinte, o eventuală decizie a României deranjează foarte mult Moscova. Rusia nu va ataca România. Rusia nu-și permite să atace România și nici nu vrea să atace România. România este membră NATO, avem un partener strategic – Statele Unite ale Americii”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Digi 24.

„Reacţia Moscovei înseamnă că noi contăm”

Şeful Executivului a precizat că a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis pe această temă.

„Am avut o discuție telefonică cu domnul președinte, n-am intrat în detalii. A rămas că această decizie se va lua în CSAT, și în primul rând în ceea ce privește siguranța României. Repet, nu există temeri că Rusia ar ataca România. Nu există o logică să facă Rusia acest lucru. Pe mine mă bucură reacția Moscovei. Înseamnă că noi contăm și are temeri că lumea se mobilizează împotriva dictatorului Putin”, a mai declarat Ciolacu.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Polițiștii caută o minoră de 14 ani, care a dispărut miercuri

Polițiștii au fost anunțați despre dispariția adolescentei miercuri, în...

(FOTO şi VIDEO) Pompierii din Tulcea au intervenit la o maşină care a luat foc!

Pompierii au reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea...

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că a expediat materialele necesare votării la secţiile din străinătate

Ministerul Afacerilor Externe a organizat 915 secţii de votare...