SOS Satele Copiilor, festival caritabil. Andreea Bălan și Loredana urcă pe scenă

Date:

Ovidius Clinical Hospital

SOS Satele Copiilor organizează festivalul caritabil FestiSAT, pentru a sărbători primii 30 de ani de viitor oferit copiilor. Loredana, Andreea Bălan, Voltaj şi DJ Alex Super Beats promit distracţie la superlativ pentru toate vârstele

SOS Satele Copiilor sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de viitor oferit copiilor şi de implicare socială în România, printr-un eveniment inedit – FestiSAT. Festivalul caritabil creat pentru întreaga familie va avea loc pe 7 octombrie, începând cu ora 14:00, pe terenul clubului sportiv Năstase Marica, din cadrul Fundaţiei pentru tenis „Arenele Ilie Năstase”, lângă Satul SOS din Bucureşti.

FestiSAT are toate ingredientele unui festival de succes. Va aduce împreună pe scenă cei mai îndrăgiţi artişti români ai momentului: Loredana, Andreea Bălan, Voltaj şi DJ Alex Super Beats. Cei prezenţi se vor putea bucura de muzică bună, activităţi în aer liber pentru copii şi părinţi, relaxare, mâncare savuroasă de la food trucks, vibe de festival şi un strop de nostalgie. FestiSAT este un eveniment caritabil, aşa că fondurile strânse în cadrul festivalului vor fi folosite pentru susţinerea proiectelor sociale ale SOS Satele Copiilor România.

Organizarea festivalului caritabil a venit din dorinţa asociaţiei SOS Satele Copiilor România de a arăta în mod autentic impactul pe care l-a avut asupra copiilor pe care i-a îngrijit în cei 30 de ani de activitate. Le-a redat şansa la o copilărie fericită, le-a oferit optimism, bucurie, puterea şi ambiţia să îşi atingă şi cele mai îndrăzneţe visuri. Cei care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să cunoască poveştile copiilor sprijiniţi de asociație, ale mamelor SOS şi îi vor putea cunoaşte şi pe o parte dintre ambasadorii SOS Satele Copiilor.

„Cu emoţii şi recunoştinţă, ne pregătim să sărbătorim 30 de ani de iubire, speranţă şi familie, la SOS Satele Copiilor România. Organizăm un eveniment caritabil, la care vă invităm să ne fiţi alături! Fără oamenii de bine, misiunea noastră ar fi fost aproape imposibilă. Ne mândrim să spunem că am oferit un viitor mai bun şi am schimbat vieţile a peste 100.000 de beneficiari. FestiSAT este un prilej de a demonstra că, împreună, putem face lucruri extraordinare, în continuare. Haideţi să facem această petrecere memorabilă nu doar pentru noi, ci şi pentru cei care depind de sprijinul nostru. Cu inimile deschise şi generozitatea voastră, continuăm să facem o diferenţă reală în viaţa copiilor vulnerabili. Fiecare bilet achiziţionat vă va asigura distracţia la eveniment şi amintirea unui viitor mai bun pentru un suflet care a rămas fără sprijinul părinţilor sau riscă să îl piardă.”, a declarat Diana Podaru, director general SOS Satele Copiilor România.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Universitatea „Ovidius” din Constanța: Eveniment de promovare a transformării digitale în educație, prin CiTyINNOHub

Eveniment dedicat transformării digitale în educație Centrul European de Inovare...

Constanța: Măsuri pentru cei care vor susține proba scrisă! Unde vor da candidații examenul de titularizare

Au fost stabilite centrele de examen pentru candidații care...

Servicii gratuite de recuperare medicală la Constanța

Serviciile pot fi accesate în baza biletului de trimitere În...

Programul de furnizare a apei în localitatea Movilița! VEZI când o să ai apă la robinet

S-a înregistrat o scădere a debitului de apă de...