„Annie JR”, premiera de la început de stagiune la Opera Comică pentru Copii

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Annie JR”, un spectacol de Antoaneta Cojocaru

Opera Comică pentru Copii a adăugat în repertoriu un nou titlu de musical, produs sub licență internațională: „Annie JR”, un spectacol de Antoaneta Cojocaru. Bazată pe o serie de benzi desenate și adaptată după musicalul câștigător al Premiilor Tony, creat de Thomas Meehan, Charles Strouse și Martin Charnin, „Annie JR” este povestea celei mai îndrăgite fetițe din lumea teatrului muzical.

Cu îndrăzneală și energie pozitivă, micuța orfană Annie încântă cu farmecul ei pe toată lumea, în ciuda situației sale materiale nefericite. Ea se încăpățânează să-și găsească părinții, care au abandonat-o cu ani în urmă la orfelinatul condus de o femeie rea, Domnișoara Hannigan.

Annie reușește în final să strice planurile Domnișoarei Hannigan și-și găsește o nouă familie alături de miliardarul Oliver Warbucks, asistenta lui personală, Grace Farrell și simpaticul câine Sandy.

„<<Annie JR>> este o poveste despre căutarea familiei și a locului de care aparții. Annie, o fetiță orfană, își dorește să-și găsească părinții și jumătatea pierdută a medalionului care îi amintește de ei. Pe parcursul aventurii sale, fetița descoperă că familia nu înseamnă doar legături de sânge, ci și legături create prin dragoste și susținere. De asemenea, spectacolul subliniază generozitatea și bunătatea oamenilor, precum și faptul că adevărul și corectitudinea în cele din urmă înving în fața înșelăciunilor și a răutății. Ce mesaj poate fi mai frumos? Mai ales când, la Opera Comică pentru Copii, acest musical celebru este prezentat cu o distribuție formată exclusiv din artiști copii – absolvenții primei serii din programul <<School of Musical>>!”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Muzica lui Charles Strouse, cu care a câștigat Premiile Tony în anul 1977, conține celebrele hit-uri „Tomorrow” și „I don’t need anything but you” și va răsuna pe scena Operei Comice pentru Copii în interpretarea micilor artiști din programul „School of Musical” al OCC.

„Mi-a fost destul de frică inițial, recunosc, pentru că e un salt fără plasă de salvare, asta, bineînțeles, în cazul în care faci un spectacol și nu o serbare. Dai mult mai multă energie decât e posibil să primești, trebuie să retraduci în permanență limbajul specific, nu știi până unde poți merge. Dar în acest moment sunt îndrăgostită de harul și de maturitatea lor și le mulțumesc pentru încrederea lor necondiționată și că m-au acceptat total în universul lor. Am învățat multe de la ei.”, a declarat Antoaneta Cojocaru, autoarea spectacolului.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Evaziune fiscală: prejudiciu de peste 1.000.000 de lei. Polițiștii au făcut percheziții

Percheziții domiciliare într-un dosar de evaziue fiscală La data...

Cine sunt consilierii locali ai Constanței?

Consiliul Local Municipal: patru partide și 1 independent Numărul de...

SAR ARTEMIS în misiune Medevac: Un marinar rus are nevoie de îngrijiri medicale

Marinarul rus se află la bordul unei nave ancorate...