Constanța: Asfaltări în cartierul Palazu Mare. Trafic închis spre bulevardul Tomis

Date:

Cloud Hosting

În Palazu Mare, primăria efectuează lucrări de reasfaltare a străzii Iuliu Maniu. Echipajele Confort Urban sunt la lucru azi, 19 septembrie, pe tronsonul dintre strada Henri Coandă și bulevardul Tomis, anunță Primăria Constanța.

După ce s-a îndepărtat stratul vechi de asfalt, astăzi se aplică un nou strat. Pentru a asigura o desfășurare eficientă a lucrărilor, traficul este complet închis până la ora 16:00. Ca alternative, puteți folosi străzile Ionel Teodoreanu, Corneliu Baba și Barbu Catargiu din Palazu Mare.

În același timp, se lucrează la îndepărtarea stratului de asfalt pe strada Sentinelei, între strada Brebenei și strada Valea Morii, unde circulația este parțial restricționată până la ora 16:00. Aceste lucrări vor continua în Palazu Mare până vineri, 22 septembrie, cu aceleași restricții de circulație între orele 08:00 și 16:00. După ce se va finaliza procesul de îndepărtare a stratului vechi de asfalt, se va turna un nou strat și se vor aplica marcajele corespunzătoare.

Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii pietonale continuă și pe strada Sentinelei. Trotuarele sunt refăcute, bordurile înlocuite și terenul este stabilizat cu piatră înainte de a fi asfaltat.

Cetățenii care locuiesc sau tranzitează aceste zone sunt rugați să nu parcheze mașinile pe trotuar sau pe drum. De asemenea, sunt rugați să respecte semnele de circulație și să fie precauți în zonele unde se desfășoară lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Cloud Hosting

Cele mai citite

Articole similare

29 Septembrie – Ziua Mondială a Inimii

În țara noastră, la fiecare 30 de minute un...

Statistică îngrijorătoare: Cei mai mulți români mor de inimă

Bolile de inimă sunt responsabile pentru jumătate din decesele...

Mai mulți parlamentari atacă noile măsuri fiscale la Curtea Constituțională

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat...

VIDEO – Un tată și cei șase fii ai săi au organizat o adevărată Cosa Nostra în 3 județe. Cămătărie, șantaj, trafic de minori...

https://www.youtube.com/watch?v=BOhLZrlJzzU Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție din cadrul DCCO...