Mai mulți parlamentari atacă noile măsuri fiscale la Curtea Constituțională

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat vineri că s-a înaintat o sesizare la Curtea Constituțională în legătură cu setul de legi pentru care Guvernul condus de Marcel Ciolacu și-a asumat răspunderea în Parlament.

„Astăzi, cu doar 20 de minute în urmă, am depus la secretariatul general sesizarea USR, Forța Dreptei și PNL împotriva legii prin care Ciucă și Ciolacu își propun să extragă sume substanțiale din buzunarele românilor muncitori. Am reușit să găsim și doi liberali, Vîlceanu și Pecingină. Sunt 46 de pagini de prevederi neconstituționale. (…) Astăzi am reușit să oprim această lege, nu va fi pusă în aplicare. Așteptăm decizia CCR. Până când CCR va da un verdict, acest proiect este în stand-by, nu va fi implementată nicio taxă suplimentară”, a declarat Moșteanu la Palatul Parlamentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

România ratează din nou intrarea în Schengen! Cine spune că nu mai avem nicio șansă

În ceea ce pare a fi un deja-vu pentru...

ȘOCANT: În loc să semneze divorțul, bărbatul își înjunghie soția în fața Primăriei

Într-o încercare de a pune capăt căsniciei într-un mod...

BREAKING NEWS: Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier! Pasageră rănită, dar în stare stabilă. Află detalii

Cunoscutul creator de conținut și comediant, Mircea Popa, cunoscut...